Zdrowie, Dieta, Odchudzanie
Luty 09, 2010, 12:26:17
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności
: SMF - Just Installed!
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
>
General Category
>
Odchudzanie
>
Bez efektu Jojo?
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Bez efektu Jojo? (Przeczytany 1342 razy)
Jessica34
Newbie
Bez efektu Jojo?
«
:
Kwiecień 14, 2009, 05:25:21 »
Czesc.Mam 34 lata. Chce schudnac po ciazy. Do tej pory mialam marne efekty. Dopiero teraz zaczelam moje wysilki wspomagac Reduxilem i widze rezultaty. W miesiac ponad 5 kg polecialo. Skora stala sie jedrniejsza, dobrze sie czuje i jestem naprawde zadowolona. Dodam, ze uwazam na to co jem i troszeczke cwicze, ale niestety nieregularnie.Wczesniej bralam chrom, ale mialam po nim nudnosci. W innych preparatach denerwowalo mnie, ze trzeba lykac 4 tabletki dziennie, a przy malym dziecku nie zawsze pamietalam zeby je zazyc. Lykam teraz 2 tabletki- jedna rano, druga na noc. Znacie ten produkt? Chetnie wymienie opinie. W ulotce napisano, ze jest w 100 % bezpieczny i ze nie ma po nim efektu jojo (hehe...bardzdo by mi to odpowiadalo). Piszcie swoje opinie. Pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim w odchudzaniu
Marcin
Administrator
Newbie
Odp: Bez efektu Jojo?
«
Odpowiedz #1 :
Kwiecień 23, 2009, 02:29:31 »
Reduxil - nie stosowałem tego preparatu, choć stosowałem składniki które wchodzą w jego skład.
Moim zdaniem powinien być bezpieczny - zawiera naturalne produkty.
Sądząc po składzie- powinien działać też na miażdżycę, zapobiegać przeziębieniom, wzmacniać układ krążenia.
Do skutecznego trwałego odchudzania nie wystarczy, moim zdaniem, żaden preparat, jeśli nie zastosuje się odpowiedniej diety i ruchu fizycznego.
Życzę powodzenia przy odchudzaniu!
Ps. Ponoć dobrym sposobem na odchudzenie po ciąży jest długie karmienie piersią
Beata27
Newbie
Odp: Bez efektu Jojo?
«
Odpowiedz #2 :
Kwiecień 26, 2009, 10:19:54 »
Czesc. Ja tez stosuję Reduxil. I tez mi pomogl. Juz schudlam 5 kg. Jestem bardzo zadowolona. Pani w aptece powiedziala, ze jest bezpieczny takze się nie martw. POdobno mozna go przyjmowac nawet bez robienia przerw. Dodatkowo duzo piję. To moj sposob na schudniecie. Pozdrawiam
Strony: [
1
]
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
General Category
-----------------------------
=> Komentarze do artykułów